Maak van een kandidaat koper een verkoper

Wil jij ook meer aanbod en tegelijkertijd meer winst halen uit al die bezichtigingen? We weten allemaal dat het op dit moment geen starters zijn die kopen. Oftewel: alle kandidaat kopers zijn kandidaat verkopers die eerst willen kopen voor ze gaan verkopen.

Op basis van ervaringen uit de markt hebben wij een aantal bouwblokken in kaart gebracht die ervoor kunnen zorgen dat jij van kandidaat kopers ook verkopers kunt maken. In een sessie van twee uur nemen we je hier graag in mee.

Waarom wij hier in geloven

  1. De meest succesvolle manier om je diensten aan de consument te verkopen is door persoonlijk contact; en dat is nu net wat je hebt tijdens een bezichtiging. Daarnaast zijn het veelal mensen waar je nog geen contact mee had, dus ook hier valt veel winst te behalen.
  2. Het moment van de bezichtiging is er toch al, dus het kost je nauwelijks extra tijd en moeite.

Wat gaan we doen?

In een sessie van circa 2 uur nemen wij jou en de aanwezige collega's mee door een aantal bouwblokken die er voor kunnen zorgen dat ook jij van een kandidaat koper een verkoper kunt maken. Dit doen we in een sessie bij jou op kantoor.

Waarom moet dat in een sessie?

Het succes wordt niet bepaald door de bouwblokken zelf, maar voornamelijk door de manier waarop jij als makelaar hier mee omgaat en hoe goed je ze weet in te passen in de huidige processen. Hier komt dus meer bij kijken dan enkel een handleiding op papier.

Wat kost het?

De totale investering bedraagt € 550,- excl. BTW. en twee uur van jullie tijd. Hiervoor krijg je een interactieve sessie aangevuld met een uitwerking van de verschillende bouwblokken.

Hoe kan ik hier gebruik van maken?

Aanmelden voor deze sessie kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het vervolg te bespreken.

De Toekomst vd Makelaardij, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@detoekomstvandemakelaardij.nl, Telefoon: +31 33 462 65 81
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Nieuwsbrief

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2021 Alle rechten voorbehouden