Uw dienstenaanbod klaar voor de toekomst

We zien allemaal de ontwikkeling waarbij de dienstverlening steeds meer wordt afgestemd op de wens van de klant. Maatwerk dus. En dat betekent voor u als makelaar dat dit wel het moment is om nog eens naar uw toegevoegde waarde en dienstenaanbod te kijken. Bent u al klaar voor de toekomst?

Op basis van ervaringen uit de markt hebben wij een aantal bouwblokken in kaart gebracht die ervoor kunnen zorgen dat ook jullie het dienstenaanbod optimaal kunnen afstemmen op de verwachtingen van jullie klanten. In een sessie van twee uur nemen we je hier graag in mee.

Achtergrond In het optimaliseren van de bedrijfsvoering ligt de focus vaak voornamelijk op de processen. Echter speelt een juiste afstemming van het aanbod op de verschillende type klanten minstens net zo’n belangrijke rol, en vaak kan juist hier het verschil gemaakt worden.

In de inspiratieworkshop “Uw dienstenaanbod klaar voor de toekomst” kijken we gezamenlijk naar de balans tussen het aanbod en de verschillende type klanten. Door hier vanuit klantperspectief naar te kijken, komen we al snel tot een aantal quick wins. Deze worden vervolgens aangevuld met kennis en inspiratie uit verscheidene onderzoeken en praktijkvoorbeelden om zo tot een duurzame verbetering van het dienstenaanbod te komen.
Doel Het optimaliseren van het dienstenaanbod zodat de inhoud beter tot zijn recht komt en het geheel resulteert in een positieve klantbeleving en bijdraagt aan het bedrijfsresultaat op de korte en lange termijn.
Invulling In een sessie van circa 2 uur nemen wij jou en de aanwezige collega's eerst mee in het veranderende gedrag van jullie klanten en waardoor dit wordt veroorzaakt. Vervolgens gaan we met elkaar kijken hoe we het dienstenaanbod zo kunnen organiseren dat het maximaal aansluit op de nieuwe verwachtingen van jullie klanten.
Resultaat Nieuwe kennis en inspiratie met betrekking tot de klantverwachtingen en hoe je hier met het dienstenaanbod maximaal op in kunt spelen.
Locatie De inspiratie workshop kan zowel op de eigen locatie als elders worden georganiseerd.
Op de locatie van De Toekomst van de Makelaardij in Amersfoort zijn speciaal ingerichte ruimtes aanwezig. Indien hiervoor wordt gekozen zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Mocht het wenselijk zijn om met elkaar te genieten van een lekkere en gezonde lunch dan is dit mogelijk in het restaurant. Kosten hiervoor bedragen € 15,- per persoon.

Kosten De totale investering bedraagt € 650,- excl. BTW. en twee uur van jullie tijd. Hiervoor krijg je een interactieve sessie aangevuld met een uitwerking van de verschillende bouwblokken.


Hoe kan ik hier gebruik van maken?

Aanmelden voor deze sessie kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het vervolg te bespreken.

De Toekomst vd Makelaardij, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@detoekomstvandemakelaardij.nl, Telefoon: +31 33 462 65 81
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Nieuwsbrief

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2021 Alle rechten voorbehouden