Het goud ligt op straat

Wil je een quick-win, focus dan op verbetering van je leadconversie. Want daar ligt het goud op straat bij ieder makelaarskantoor!

Je komt dagelijks in contact met potentiele kopers, immers 15 kandidaat kopers voor een huis is heel normaal. De fout die we hier maken met zijn allen is dat we die kandidaten zien als kandidaat kopers en niet als kandidaat opdrachtgevers. En dus zien we ze niet als leads die je kunt converteren naar omzet. En zo gaan we dan ook met ze om. Herken je dat? 20 Minuutjes voor een bezichtiging, racen door het pand heen, ik zou maar opschieten, ik zou maar snel bieden, ik zou maar zonder voorbehoud bieden, helaas pindakaas iemand anders heeft al een hoger bod gedaan, niet nabellen, geen vervolggesprek voor de pechhebbers.

We weten allemaal dat het op dit moment geen starters zijn die kopen. Oftewel: al deze kandidaat kopers zijn kandidaat verkopers die eerst willen kopen voor ze gaan verkopen. En dat vergeten we dan. Want we gaan met ze om zoals we dat al jaren doen: op macht en niet op contact. En zo laten we een hele wereld aan conversie kansen liggen.

Wil jij ook meer aanbod en tegelijkertijd meer winst halen uit al die bezichtigingen? Op basis van ervaringen uit de markt hebben wij een aantal bouwblokken in kaart gebracht die ervoor kunnen zorgen dat jij van kandidaat kopers ook verkopers kunt maken. In een sessie van twee uur nemen we je hier graag in mee.

Ja, ik wil van een kandidaat koper een verkoper maken


De Toekomst vd Makelaardij, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@detoekomstvandemakelaardij.nl, Telefoon: +31 33 462 65 81
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Nieuwsbrief

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2020 Alle rechten voorbehouden