Sprekers


Robert
Haagsma

Joost
Roede

Flip
DikkerRobert Haagsma
Commercieel manager Garantiemakelaars


De makelaardij heb ik in de praktijk meegekregen toen ik na mijn studie Vastgoed & Makelaardij werkzaam was bij een makelaarskantoor in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Daarna heb ik veel makelaars aangestuurd vanuit de rol als belegger bij Stienstra Beleggingen, in die tijd heb ik mijn kennis verrijkt met de opleiding Master Of Real Estate. In de loop der jaren heb ik mij meer en meer ontwikkeld in de combinatie vastgoed en marketing. Deze twee zaken kan ik uitstekend combineren in mijn huidige functie bij Garantiemakelaars Nederland waar een grote focus is op marketing en concepten in de makelaardij.

Joost Roede
Business Innovator


Joost is een positieve en vooruitstrevende motivator. Hij heeft zichzelf als doel gesteld mensen en bedrijven te begeleiden in het realiseren van ambitieuze doelen door het gezamenlijk anderen creëren van synergie tussen persoonlijke ontwikkelingen, bedrijfsontwikkelingen en technologische ontwikkelingen. Dit doet hij vanuit zijn passie voor mensen, mensen die een doel nastreven, of het nu consumenten, ondernemers of medewerkers zijn.

Als Business Innovator richt hij zich op het behalen van een vitaal bedrijfsresultaat door het in kaart brengen van de toegevoegde waarde voor de klant en door te sturen op zowel omzet, data en traffic. De toegevoegde waarde wordt behaald door optimaal gebruik te maken van de mensen, de ruimte en de mogelijkheden van belevingstechnologieën, die, mits goed ingezet, gezamenlijk zorgen voor een betere klantbeleving en duurzame klantenbinding.

In 2012 heeft Joost de studie Design for Interaction afgerond aan de TU Delft, in combinatie met een specialisatie in Retail. Binnen deze master ligt de focus op de optimalisatie van interacties tussen mensen onderling en in relatie met producten en de omgeving.

Flip Dikker
Trainer en coach


Flip Dikker: “Mijn opdrachtgevers werken graag met me samen omdat ik hun vak begrijp, hun taal spreek en als collega-ondernemer mijn handen uit de mouwen steek. Ze waarderen mijn helicopterview en de praktische oplossingen die ik aandraag vanuit mijn brede expertise.

Bijzonder? Nee, eerder logisch! Ik groeide op in een makelaarsgezin en vond het ondernemerschap direct al leuk en uitdagend. Het verbaasde niemand dat ik het familiebedrijf overnam. Ik bouwde het uit, combineerde het met een hypotheek- en assurantiekantoor en werd marktleider in de regio. In 2001 verkocht ik het bedrijf en verbreedde mijn pad als ondernemer in de woningmarkt.” Meer weten over mijn loopbaan en de opleidingen die ik heb gevolgd? Bekijk mijn website en Linkedin-profiel.


De Toekomst vd Makelaardij, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@detoekomstvandemakelaardij.nl, Telefoon: +31 33 462 65 81
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Nieuwsbrief

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2021 Alle rechten voorbehouden