Aanvullend aanbod

Advies op maat

Incompany trainingen De Toekomst van de Makelaardij in de praktijk

Wil jij stappen zetten in de praktijk en heb je nog behoefte aan inspiratie en/of advies? Wij praten graag met je verder om samen te bespreken waar jouw wensen liggen en wat wij zouden kunnen betekenen. Neem gerust contact op!

Denk hierbij aan:

  • Teampresentatie; Het delen van de inzichten uit de training met het gehele team. Het gaat hierbij om enthousiasmeren en een grotere kans op implementeren
  • Online marketing; Analyse van de huidige online activiteit en een advies voor online optimalisatie.
  • Plan van aanpak; Samen met jou nemen we stap voor stap de klantreis door van jouw makelaarskantoor en documenteren we deze. Op basis hiervan ontvang je gericht advies om de verwachtingen van de klant per onderdeel te overtreffen.
  • Implementatie van tools: we kunnen je helpen om tools uit de training snel werkend te krijgen zodat het niet alleen bij ideeën blijft.

Neem contact op middels onderstaand formulier voor meer informatie.

Marketing automation

Dankzij slimme workflows krijg je grip op al jouw leads. Klantgericht en tijdbesparend tegelijk: dat is Marketing Automation.

Haal meer uit jouw klantbestand
Met Marketing Automation zet je prospects om in klanten, via de automatische leadbenadering op het juiste moment. Met geautomatiseerde e-mails speel je op elk gewenst moment effectief in op de unieke behoeftes van iedere lead. Zorg voor relevantie op het juiste moment en houd grip op alle leads. Zo maak je van prospects jouw klanten; servicegericht en tijdbesparend tegelijk.

Neem contact op middels onderstaand formulier voor meer informatie.

Digitale offerte

Verhuizen is een belangrijke stap in iemands leven en gaat gepaard met flinke uitgaven. Door te werken met een digitale offerte kom je niet alleen tegemoet aan de wens van de klant om inzage te hebben welke werkzaamheden je gaat verrichten en welke presentatiemiddelen worden ingezet. Het is namelijk ook een buitengewoon interessant onderdeel om het onderscheid te maken en de concurrentie achter je te laten.

Neem contact op middels onderstaand formulier voor meer informatie.

Copaan

Aankoop is een interessant onderdeel om de omzet van jouw makelaarskantoor verder te laten groeien. Echter zul je onderscheidend moeten zijn om de klant te overtuigen van jouw toegevoegde waarde. Copaan helpt hierbij door de aankopende klant een slimmere manier van zoeken te bieden. Bovendien is zoeker eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod en ontstaat er een ultieme samenwerking tussen aankoper en makelaar.

Neem contact op middels onderstaand formulier voor meer informatie.

Neem contact op

Behoefte aan meer informatie over één van de diensten? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact op.

Copyright: De Toekomst van de Makelaardij