Locaties

Bekijk hier de verschillende unieke locaties waar het programma gevolgd kan worden.

Bij Porsche Centrum Gelderland tref je niet alleen de fraaiste modellen van het Duitse sportwagenmerk aan maar word je flink geïnspireerd door het ondernemerschap van de enige Porsche dealer in particulier eigendom van Nederland. Ervaar hier hoe ondernemer Mark Wegh de Nederlandse Porscherijders aan zich weet te binden vanuit heel Nederland.

De grootste dealer van klassieke auto’s van Europa, een echt familiebedrijf dat de wereld veroverde vanuit Brummen.

Hoe een kwaliteitsmerk de consument weet te verleiden in een experience center waar kosten noch moeite bespaard zijn.

Een man met een visie die furore maakt met sloophout vanuit een voormalige fabriek in Eindhoven. Buitengewoon inspirerend!

Fietsen is hot en daarmee is de strijd om de consument losbgebarsten. Ervaar hier hoe een van de grootste fietsfabrikanten ter wereld hun dealers in het zadel helpt in dit experience center in Ede.

Hier draait het om de BBQ. voor stoere mannen en vrouwen die op dezelfde dag aan kunnen kookkunsten en het ondernemerschap willen werken in Roosendaal.

Hoe de 2e generatie in een familiebedrijf de reisbranche eigentijds benaderd en optimaal gebruik maakt van de online en offline kansen.

Wil jij met jouw team aan de slag met de makelaardij van de toekomst? Overweeg dan een In Company training waarbij we een dagprogramma doorlopen bij jou op kantoor.

Stuur een bericht

Vraag of opmerking? Laat het ons weten en we reageren binnen 24 uur

Copyright: De Toekomst van de Makelaardij