Locaties & Data

Van Porsche Centrum Gelderland tot Piet Hein Eek, de trainingen van de toekomst van de makelaardij worden altijd gegeven op een bijzondere locatie! Klik op één van de locaties om de beschikbare trainingsdagen te zien en meer te weten te komen over de bijzondere locatie.

Porsche Centrum Gelderland

Heteren

vergaande digitalisering en echt persoonlijk contact op één van de bijzondere locaties.

Bij Porsche Centrum Gelderland vindt u een ruim aanbod aan jongensdromen; van de eerste Porsche 356 tot aan de huidige modellen. Naast verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen heeft Porsche Centrum Gelderland ook ruime ervaring op het gebied van klassiekers.

Uniek tijdens deze training is een rondleiding door Porsche Centrum Gelderland waar u wordt meegenomen in dit unieke verhaal vol inspiratie voor uw eigen onderneming.

Eerstvolgende data

  • 15 december 2023 | 9.30-16.00 | 6PE punten

Homestudios

Utrecht

Bij Homestudios geloven ze dat een huis kopen of verbouwen over meer gaat dan alleen bakstenen en bouwtekeningen. Homestudios is in het leven geroepen om kopers te helpen en te inspireren om van hun (nieuwe) huis ook echt een thuis te maken.

Tijdens deze training krijgt u een rondleiding door Homestudios, hoort u meer over de persoonlijke aanpak van Homestudios en doet u nog veel meer inspiratie op.

Eerstvolgende data

Er staan voor deze locatie nog geen nieuwe sessie gepland. Vul bij interesse dit formulier in en ben als eerste op de hoogte van nieuwe data en locaties.

Piet Hein Eek

Eindhoven

Ontdek de ongeëvenaarde creativiteit van Piet Hein Eek in Eindhoven! In het hart van designstad Eindhoven biedt de studio van deze visionaire ontwerper een unieke ervaring voor liefhebbers van innovatie en ambachtelijk vakmanschap.

Tijdens de training is er ook tijd voor een rondleiding. Bewonder zijn iconische meubels, verlichting en accessoires, stuk voor stuk met de hand vervaardigd met oog voor duurzaamheid en karakter. Laat je inspireren door de eclectische mix van materialen en de unieke esthetiek die Piet Hein Eek tot een pionier in de designwereld heeft gemaakt.

Eerstvolgende data

Er staan voor deze locatie nog geen nieuwe sessie gepland. Vul bij interesse dit formulier in en ben als eerste op de hoogte van nieuwe data en locaties.

Miele Experience Center

Vianen

Miele Experience Center - De Toekomst van de Makelaardij in de praktijk

Laat je betoveren door de innovatieve apparatuur, ervaar de perfectie in huishoudelijke technologie en ontdek een wereld vol luxe en inspiratie. Bij het Miele Experience Center vind je alles van geavanceerde keukenapparatuur tot hoogwaardige wasmachines.

Ze we garanderen hun bezoekers een onvergetelijke ervaring waarbij kwaliteit en vakmanschap centraal staan. Voldoende aanleiding voor een kijkje in de keuken middels een rondleiding tijdens de trainingsdag.

Eerstvolgende data

Er staan voor deze locatie nog geen nieuwe sessie gepland. Vul bij interesse dit formulier in en wees als eerste op de hoogte van nieuwe data en locaties.

Incompany

Incompany trainingen De Toekomst van de Makelaardij in de praktijk

Wil jij stappen zetten in teamverband en tevens besparen op studiekosten?
Het is tevens mogelijk om onze training incompany te volgen. Oftewel, de docenten kunnen jouw hele team in een dag- of middagprogramma trainen. Dat scheelt niet alleen veel reistijd maar maakt het ook financieel aantrekkelijk vanaf 6 personen.

Varianten

  • Dagprogramma: 6 PE punten, € 2.000,- ex. BTW
  • Middagprogramma: 3 PE punten, €1.500,- ex. BTW

Stuur een bericht

Vraag of opmerking? Laat het ons weten en we reageren binnen 24 uur

Copyright: De Toekomst van de Makelaardij